Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 13 december 2004

KNLTB tekent sponsorovereenkomst met nfgd audiovisuele technieken

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) heeft een sponsorovereenkomst voor drie jaar met NFGD getekend. NFGD verzorgt als Official Supplier gedurende deze periode de audiovisuele zaken als beeld, licht en geluid voor de thuiswedstrijden van het Nederlands Davis Cup en Fed Cup team.

Tijdens de Davis Cup ontmoetingen tegen India in 2003 en Canada in 2004 verzorgde NFGD reeds de audiovisuele diensten. De heer Peter Kramer, directeur van NFGD Audiovisuele Technieken, is verheugd over het sponsorcontract: "Wij hebben goede ervaringen met het sponsoren van de KNLTB. Tijdens de Davis Cup wedstrijden hebben wij hen leren kennen als een organisatie met oog voor de sponsors. Wij zijn dan ook bijzonder blij de sponsoring te kunnen doortrekken naar de hele KNLTB en hebben hier hoge verwachtingen van."

NFGD Audiovisuele Technieken B.V. (www.nfgd.nl) is gevestigd in Zoetermeer en bestaat sinds 1947. Het bedrijf behoort tot de grotere en meest vooraanstaande bedrijven op dit vakgebied. Het bedrijf realiseert audiovisuele verkoopprojecten (inrichten van ruimten en gebouwen) en verhuurprojecten (zakelijke evenementen) door het gehele land. Door het sponsorschap hoopt NFGD op identificatie door haar relaties met het positieve imago van de tennisbond en op vergroting van de naamsbekendheid bij het tennispubliek.


---