Politie Flevoland

Getuigen gezocht overval MacDonalds

Lelystad 13-12-2004 - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op de MacDonalds aan het Larserplein in Lelystad. Twee gemaskerde mannen drongen rond 21:00 uur de MacDonals binnen en bedreigde een medewerker met iets dat leek op een vuurwapen. Ze dwongen de medewerker geld af te geven. Vervolgens zijn ze er met een kassalade weer vandoor gegaan.

De politie was snel ter plaatse en heeft de omgeving afgezet. De omgeving is met behulp van een speurhond doorzocht. Dit leverde geen extra aanwijzingen op. De technische recherche heeft sporen veiliggesteld. Diverse getuigenverklaringen zijn opgenomen. Tijdens dit onderzoek is de MacDonalds korte tijd afgesloten geweest.

De politie is op zoek naar getuigen. Degenen die getuige zijn geweest van de overval en nog geen contact gehad hebben gehad met politie, worden verzocht zich te melden. De politie is in het bijzonder op zoek naar mensen die rond 21:00 uur wellicht een auto stil hebben zien staan op de oprit naar of op de Rijksweg A6.

Getuigen of mensen die beschikken over meer informatie die van belang kan zijn voor het politieonderzoek, worden verzocht contact op te nemen met de recherche van de politie Lelystad-West, tel: 0900 8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan naar: 0800 7000.