Ingezonden persbericht


Persbericht

Hetty Koonings naar OrangeWing Consulting.

Amsterdam, 13 december 2004 --- Bij OrangeWing Consulting, een snel groeiende adviesorganisatie met grote klanten in het Nederlandse bedrijfsleven, is Hetty Koonings aangesteld in de positie van Manager Marketing Communicatie. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor het structureren van de communicatie met klanten en doelgroepen, en het bevorderen van de bekendheid van naam en activiteiten van OrangeWing.

Hetty Koonings koppelt een jarenlange ervaring in de Nederlandse ICT-wereld aan een gedegen kennis van het communicatievak. Ze is afkomstig van Computer Associates waar ze de laatste jaren werkzaam was in de functie van reference program manager, verantwoordelijk voor communicatie met, en het beheer van het bestaande klantenbestand. Daarvoor was zij marketing manager bij Sterling Software dat begin 2001 door Computer Associates werd overgenomen. Eerder was zij werkzaam bij Dun & Bradstreet Software.

Over OrangeWing Consulting:
OrangeWing Consulting is een adviesorganisatie die ondernemingen helpt IT-processen naadloos aan te laten sluiten op de bedrijfsprocessen. OrangeWing doet dat zodanig dat het rendement van de IT-investering meetbaar en dus beheersbaar wordt. Dankzij een jarenlange ervaring met verbetertrajecten in IT-organisaties kan OrangeWing helpen bij het oplossen van vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De ervaring van de adviseurs van OrangeWing is opgedaan op velerlei terrein, maar heeft zijn wortels in IT-processen bij systeemontwikkeling, financiële verantwoording, organisatie-inrichting en architectuur. De consultants nemen het voortouw bij veranderprocessen en schuwen een vooruitstrevende visie niet. OrangeWing werkt onder andere voor KLM, ING, Nationale Nederlanden, ABN AMRO, UWV, Delta Lloyd, Fortis Bank, Ministerie van Defensie en het Kadaster. Kijk ook op www.orangewing.nl

Een digitale foto van Hetty Koonings sturen wij u op verzoek onmiddellijk toe.

Meer informatie bij:

OrangeWing Consulting BV
Eric ten Harkel, algemeen directeur
Postbus 56
2370 AB Roelofarendsveen
T: 071 331 16 23
E: info@orangewing.nl

Lubbers & De Jong PR
Cindy Curre
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
T: 020 421 05 65
E: cindy@l-dj.nl