Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ir. Willem Stam nieuwe General Manager Veritate

Amsterdam, 13 december 2004: Ir. Willem Stam is per heden benoemd tot General Manager Veritate Nederland. Stam was de afgelopen vier jaar als Chief Operations Manager werkzaam bij Veritate. Naast Stam is per heden tevens benoemd de heer Drs. Charles Van Megen. Van Megen wordt directeur van Veritate Company, de holding van Veritate Nederland. Kees Zegers, mede-oprichter van Veritate zal statutair bestuurder blijven bij het bedrijf.

Ir. Willem Stam volgt Jan Willem des Tombe op. Des Tombe besloot in goed overleg bij Veritate op te stappen om zijn ambities elders waar te maken. Stam werkte eerder bij o.a. TPG en Baan Company. Drs. Charles Van Megen was eerder o.a. algemeen directeur van De Gelderlander en Senior Vice President bij KPNQuest. Kees Zegers is mede-oprichter en grootaandeelhouder van Veritate en was eerder betrokken als oprichter/aandeelhouder bij bedrijven als o.a. Internet Persbureau Nederland, NU.NL en Netdirect Direct Marketing.

Over Veritate Company

Veritate Company, opgericht in 2000, is marktleider in Nederland in het doelgericht versturen van grote aantallen (commerciële) e-mail berichten. Veritate Company levert daartoe de eigen software VeritateMail en ook strategisch advies en ondersteuning in het ontwerpen en verzenden van e-mail nieuwsbrieven en -campagnes. Daarnaast helpt Veritate Company haar opdrachtgevers bij het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen op het gebied van e-mail marketing, e-mail publishing en e-crm. Veritate werkt voor circa 130 leidende Nederlandse bedrijven en organisaties en verstuurt namens deze klanten jaarlijks enkele honderden miljoenen e-mail berichten. Check www.veritate.com voor meer informatie over Veritate Company.

Einde persbericht.

Voor meer informatie (