Ingezonden persbericht


= = P E R S B E R I C H T = =
van het Humanistisch Platform

Eerste exemplaar van de Producten- en Dienstengids

Joost Happel, directeur van CoornhertCentrum (humanistisch centrum voor wonen, zorg en welzijn), heeft op maandag 13 december het eerste exemplaar van de Producten- en Dienstengids in ontvangst genomen uit handen van Niek Langeweg, voorzitter van het Humanistisch Platform. Joost Happel was in 1998 een van oprichters van het Humanistisch Platform.

De Producten- en Dienstengids is een vrijwel volledig overzicht van alle activiteiten, diensten en producten die de samenwerkende humanistische organisaties in Haaglanden aanbieden. Het omvangrijke naslagwerk bevat informatie over meer dan 125 diensten voor de inwoners van Haaglanden, op het gebied van onder andere bezinning, wonen, zorg en hulpverlening. Met het uitgeven van dit overzicht van de eigen producten willen de Haagse humanistische organisaties hun diensten en producten beter vindbaar en toegankelijk maken voor belangstellenden. De Producten- en Dienstengids zal worden toegestuurd aan verwijzende instanties in Haaglanden.

(Extra) exemplaren van het de Producten- en Dienstengids kunnen tegen kostprijs besteld worden via humanistisch.centrum@hetnet.nl.

----------

Noot voor de redactie (