Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Turkijespecialist speelt thuiswedstrijd

Corendon vliegvakanties sponsort hfc haarlem

Haarlem, 13 december 2004 - Corendon Vliegvakanties, de Turkije specialist met Haarlem als thuisbasis, heeft na sponsoring van voetbalclub FC Eindhoven nu ook haar naam gekoppeld aan HFC Haarlem. Deze sponsorovereenkomst, gesloten voor het seizoen 2004-2005, is tot stand gekomen via Ruud Vreeman, lid van de adviesraad van HFC Haarlem en wederzijdse relatie van Corendon directeur Atilay Uslu en HFC Haarlem voorzitter Frans Sodekamp. Corendon treedt op als shirt sponsor en is daarnaast in het stadion van de club uit de Gouden Gids divisie prominent aanwezig.

Uitstraling versterken

Zowel Corendon als HFC Haarlem is zeer te spreken over de nieuwe samenwerking. HFC Haarlem voorzitter Frans Sodekamp hierover: "Het klikte meteen en al snel bleek dat we veel voor elkaar konden betekenen. Met Corendon halen we een gedegen, Haarlemse sponsor in huis die de uitstraling van onze club versterkt en dat is van groot belang voor onze huidige sponsorgroep. Daarbij is het een goede manier voor Corendon om haar naamsbekendheid te vergroten onder de Haarlemse voetballiefhebbers. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hiermee een eerste stap is gezet tot een nauwe samenwerking!"

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije. Zie ook www.corendon.nl.