Politie Limburg-Noord


Politie zoekt bestuurder tractor na ongeval met letsel
Datum: 13-12-2004

Tijd bericht: 14:27

Plaats: Horst

De politie is op zoek naar de bestuurder van een tractor nadat deze maandagmorgen doorreed na een ongeval op de Witveldweg. Bij dat ongeval raakte een 35-jarige vrouw uit Grubbenvorst gewond. Zij is met ernstig rug- en nekletsel opgenomen in het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 8.15 uur toen de vrouw over de Witveldweg richting Horst reed. Bij haar in de auto zaten haar zoons van 11 en 13 jaar oud en een 14-jarige jongen uit Venray. Op de Witveldweg kwam een tractor hen tegemoet rijden. De vrouw week vermoedelijk uit voor de tractor en reed daardoor de berm in. Toen de tractor voorbij
was draaide het voertuig om en kwam aan de linkerzijde van de weg in de berm terecht, sloeg over de kop en kwam tegen een hek tot stilstand. De tractor heeft de auto niet geraakt. De vrouw is door de brandweer uit de auto bevrijd en is met genoemd letsel opgenomen. De jongens raakten niet gewond.

Aangezien de tractor na het ongeval is doorgereden is de politie dringend op zoek naar de bestuurder. Hij of zij wordt verzocht contact op te nemen met de politie basiseenheid Horst.