Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

's-Hertogenbosch, 13 december 2004

Kaartenhuis in een nieuw jasje gestoken

De website www.kaartenhuis.nl is geheel vernieuwd. Na ruim 5 jaar vonden de makers van de populairste Nederlandse e-card site het tijd worden om het oude vertrouwde Kaartenhuis eens in een heel ander jasje te steken.

Het Kaartenhuis heeft een nieuw logo, de layout is veranderd en de verschillende diensten zijn ondergebracht onder overzichtelijke uitklapmenu's. Voor bezoekers met Internet Explorer 5 of hoger is er een teksteditor opgenomen, waarmee men zelf de layout van teksten kan bepalen en zelfs smileys kan toevoegen.

Na een jaar afwezigheid is de muziek van bekende artiesten weer terug van weggeweest. De muziek kan meegestuurd worden met de e-cards. Wel moet er voor deze muziek betaald worden, omdat over deze muziek auteursrechten moeten worden afgedragen. Losse muzieknummers kosten ¤ 0,35 per adres, maar bezoekers kunnen zich ook inschrijven voor 'Kaartenhuis extra', waarmee ze voor ¤ 5,95 een jaar lang vrijwel onbeperkt muziek kunnen meesturen met hun e-card. Rechtenvrije muziek kan nog steeds gratis meegestuurd worden.

Het Kaartenhuis is sinds begin 1999 in de lucht. De website biedt vanaf het begin gratis e-cards voor alle gelegenheden. Vorig jaar december werden er ruim 2,3 miljoen e-cards via www.kaartenhuis.nl verstuurd.



Ingezonden persbericht