Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, maandag 13 december

Hoorn 13-12-2004 - 16.30 uur

Bromfietser gewond na aanrijding

Oostwoud, zondag 12 december 2004.

Zondagavond raakte een 17-jarige bromfietser uit Midwoud gewond bij een aanrijding op de Dorpsstraat. Hij reed over genoemde straat toen hij schrok van een auto die uit tegenovergestelde richting naderde en te kennen gaf linksaf te willen slaan. Hij verloor de macht over het stuur en kwam ten val. Hierbij botste hij tegen een geparkeerd staande auto. De bromfietser raakte hierbij gewond aan zijn rug. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn.

Man aangehouden in inbraak woning.

Enkhuizen, maandag 13 december 2004.

In de nacht van zondag op maandag werd een 21-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aangehouden op de Groteweid. Getuigen zagen dat de man zich verdacht ophield bij een geparkeerd staande auto. Tijdens een onderzoek ontdekten agenten dat de man vermoedelijk betrokken is geweest bij een inbraak in een woning aan de Kweekwal in dezelfde nacht. De man had namelijk goederen bij zich die afkomstig bleken te zijn uit die woning. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Diefstal auto.

Medemblik, maandag 13 december 2004.

In de nacht van zondag op maandag werd een personenauto gestolen vanaf de Saliebarak. Het gaat om een auto van het merk Citroen, type ZX. De auto is rood van kleur en voert het kenteken GT-NV-88.