Politie Zeeland


W-11220-2004 Aanrijding in Vlissingen

In Vlissingen raakten zondag rond 00.15 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 45-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de Bossenburg en verleende op het kruispunt met de Blikkenburg geen voorrang aan een 35-jarige automobilist uit Middelburg.
Er was alleen materiële schade.


W-11221-2004 Fietsers ten val

In Vlissingen zijn zondagmiddag rond 15.00 uur twee fietsers ten val gekomen.
Een 23-jarige Vlissingse reed op haar fiets over het fietspad langs de President Rooseveltlaan. Toen zij t.h.v. het zebrapad voor sporthal Baskensburg linksaf wilde slaan, zag zij niet dat zij op dat moment werd ingehaald door een fietser, een 49-jarige vrouw uit Vlissingen. Dit had tot gevolg dat beide vrouwen ten val kwamen. De 49-jarige vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat zij een hoofdwond had opgelopen en een hersenschudding. De vrouw moest een nachtje ter observatie blijven. De 23-jarige vrouw had een bult op haar hoofd.


Z-11222-2004 Rijbewijs ingevorderd voor rijden onder invloed van alcohol

Tijdens een alcoholcontrole op de Gentsevaart in Kapellebrug is zondagavond rond 23.00 uur het rijbewijs ingenomen van een 48-jarige automobilist uit België.
Uit een blaastest bleek dat de man ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarop hij werd aangehouden. Hij werd met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


W-11223-2004 Man te water

Een 65-jarige Belg is zondagavond te water geraakt ter hoogte van de Rouaansekaai in Middelburg.
De man wilde rond 23.45 uur de watertank van zijn bootje afsluiten en is toen over boord gevallen. Hij werd door omstanders uit het water gehaald en per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Vlissingen. Daar moest hij een nachtje blijven i.v.m. onderkoeling.


O-11224-2004 Automobiliste gewond bij eenzijdig ongeval

Een 42-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle is zondagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in haar woonplaats.
De vrouw reed rond 22.45 uur over de Wemeldingse Zandweg toen zij door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en onderste boven in een sloot tot stilstand kwam. De vrouw werd hierbij uit haar auto geslingerd en is op een akker terechtgekomen. Ze werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes waar bleek dat ze ernstige hersenkneuzingen had opgelopen waarna ze per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.