Politie Drenthe

Maandagmorgen

Assen 13-12-2004

Verkeersongevallen met letsel
TIENDEVEEN - Zondagmiddag botste een 19-jarige militair met zijn auto tegen een boom aan de Kerkweg. Bij een zogenaamde chicane in de weg heeft hij vermoedelijk een opstaande rand geraakt waardoor hij de controle over zijn auto verloor. Hij raakte bekneld en werd door medewerkers van de ambulance en de brandweer uit de auto bevrijd. Hij is voor onderzoek naar het Bethesdaziekenhuis gebracht.

SCHOONLOO - Een 37-jarige vrouw uit Westerbork reed zondagmiddag over de Elperstraat. Een kooi met daarin haar kat stond op de stoel naast haar. Op enig moment besteedde zij aandacht aan die kat omdat die wat vervelend werd. Daarbij zag zij een naderende bocht over het hoofd en botste tegen een boom. Zij werd door medewerkers van de brandweer uit haar auto gehaald waarbij het dak werd 'open geknipt'. Zij werd voor onderzoek naaar het Wilhelminaziekenhuis gebracht.

EXLOO - In de nacht van zaterdag op zondag reed een 27-jarige man uit Nieuw Buinen met zijn auto over de Hoofdstraat. Daar botste hij door nog inbekende oorzaak tegen een boom. Hij werd door emdewerkers van de ambulance en de brandweer uit de auto gehaald waarna hij naar het Scheperziekenhuis in Emmen werd overgebracht. Daar werd van hem een bloedproef genomen omdat de nman vermoedelijk alcohol had gedronken. In verband met eerdere alcoholovertredingen werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Bert Peters verzorgt vanaf maandagmorgen 08.00 uur de voorlichting voor Politie Drenthe. Tel. 0592-361294 of 06-53 23 80 59.