Ingezonden persbericht


Jongeren Commerciële Club Groningen

PERSBERICHT

Groningen, 13 december 2004

JCC GRONINGEN: DONEER UW KERSTPAKKET

De Jongeren Commerciële Club (JCC) Groningen houdt in samenwerking met de Werkprojecten Groep, De Stadse Voedselbank en andere vrijwilligersorganisaties een kerstpakkettenactie voor minima in de stad Groningen. Als initiatiefnemer van deze actie wil de JCC haar maatschappelijke betrokkenheid met organisaties en mensen in de stad omzetten in daden.

Het doel van deze actie is 650 kerstpakketten te schenken aan Groningers met een kleine beurs die we op deze manier een fijne kerst willen bezorgen.

De kerstpakketten kunnen vanaf vandaag (13 december) worden ingeleverd bij de twee vestigingen van Kringloopwinkel Notabene onderdeel van de Werkprojecten Groep. De inleveradressen zijn: het Damsterdiep 269 (Nas en Mazzel) en de Flemingstraat 3/1. Openingstijden zijn op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur. De vestiging Nas en Mazzel is ook zondag 19 december geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Mochten mensen niet in de gelegenheid zijn om hun kerstpakketten af te geven dan kunnen zij een e-mail sturen naar jcckerstactie@yahoo.com. De organisatie neemt vervolgens contact op en maakt een afspraak om het pakket op te halen. Mochten bedrijven een of meer kerstpakketten willen doneren, dan kunnen zij eveneens via e-mail reageren.

De Jongeren Commerciële Club (JCC) stelt zich ten doel afgestudeerden van HBO en Universiteit in contact te brengen met elkaar en met het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Ze doet dat door kwalitatief hoogwaardige activiteiten te organiseren, zowel voor de eigen leden, de leden van de Commercieele Club Groningen (CCG) als voor introducés.

Deze actie wordt georganiseerd door de Projectendivisie van de JCC. Het is de derde maal dat een kerstpakkettenactie wordt gehouden. De laatste keer was in 2002. Andere activiteiten die de projectendivisie i.s.m. de Vrijwilligerszaak afgelopen jaar heeft georganiseerd zijn een debat over maatschappelijk verantwoord ondernemen en een bezoek aan een wedstrijd van FC Groningen met bewoners van een verzorgingstehuis De Dilgt in Haren.

///// EINDE PERSBERICHT/////

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met de JCC projectendivisie. Contactpersonen zijn: Monique Hofman 06 522 455 59 en Jan Jaap Graver 06 21 933 250.


---- --