Time : 7:03:11 PM
Date : Monday, December 13, 2004
Sender Name: Nuon

Nuon sluit overeenkomst met VTM voor exclusief Idool Concert

Vilvoorde, 13 december 2004 - Vanaf 12 december 2004 krijgt elke nieuwe
Nuon-klant twee gratis tickets voor het exclusieve Nuon Idool Concert, zolang de voorraad strekt.

Nuon tekende een overeenkomst met VTM en het Sportpaleis Antwerpen, waarin Nuon optreedt als één van de hoofdsponsors van de door VTM en het Sportpaleis georganiseerde Idool concerten. Bovendien voorziet het contract dat Nuon een exclusief concert voor haar klanten organiseert.

Het Nuon Idool Concert met de tien sterren van Idool 2004 zal plaatsvinden op zondag 6 februari 2005 om 19.30 uur in het Antwerpse Sportpaleis. Snel tekenen is de boodschap, het aantal plaatsen is beperkt.
Klant worden kan eenvoudig via de website - www.nuon.be of via het gratis telefoonnummer 0800 33000.

Ook bestaande klanten maken via een wedstrijd op de website www.nuon.be als op het telefoonnummer 0800 33000 kans om een duo-ticket voor dit unieke concert te winnen en samen met ons een onvergetelijke avond te beleven.

Nuon zorgt 2 weken lang voor een intensieve reclameondersteuning op radio, televisie en in magazines.

Over Nuon
Nuon is een toonaangevende energieonderneming, die met elektriciteit, aardgas, warmte en aanvullende diensten 2,7 miljoen klanten bedient in België, Nederland en Duitsland. De onderneming is actief in productie, handel en levering van (duurzame) energie. Nuon streeft naar evenwichtige groei voor alle betrokkenen: aandeelhouders, medewerkers, klanten, milieu en maatschappij. De omzet in 2003 bedroeg ¤ 5,1 miljard. Nuon België is de grootste nieuwkomer op de Belgische markt en telt al meer dan 350.000 elektriciteits- en aardgasaansluitingen.