Politie Zeeland


Z-11247-2004 Mishandeling Terneuzen

Een 61-jarige man uit Terneuzen is in zijn woonplaats mishandeld.
De mishandeling vond plaats op de Van Steenbergenlaan. De man werd tegen zijn gezicht aan geslagen door een, voor hem, onbekende man. De Terneuzenaar heeft zich onder behandeling van een arts moeten stellen. De man heeft aan de mishandeling een gescheurde wenkbrauw, een gezwollen oog, een kapotte mond en knie en wat schaafwonden overgehouden. Mogelijk houdt de mishandeling verband met een rechtszaak die de man heeft aangespannen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.


O-11248-2004 Aanrijding Goes

Op de Ringbaan West in Goes heeft vanmiddag rond 17.15 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 47-jarige Goese automobiliste moest plotseling remmen, waardoor een achter haar rijdende 67-jarige automobiliste uit Yerseke achterop de auto van de Goese botste. De beide voertuigen botsten vervolgens op een personenauto die bestuurd werd door een 43-jarige Goese automobiliste. De middelste auto, die dus bestuurd werd door de 47-jarige, liep de meeste schade op. Beide andere auto's liepen weinig schade op.


Z-11249-2004 Vernielde auto Hoek

Een geparkeerd staande auto in de Gerberalaan in Hoek is vernield.
De vernieling vond plaats tussen zondag 23.00 uur en vanmorgen 06.45 uur. Een schadebedrag is nog niet bekend.


W-11250-2004 Vernielingen Kaapduinseweg Koudekerke

Afgelopen weekend zijn verschillende vernielingen gepleegd op en in de omgeving van de Kaapduinseweg in Koudekerke.
In de nacht van zaterdag op zondag zijn strandhuisjes, een schutting om een tuin en verschillende brievenbussen vernield. Het schadebedrag is niet exact bekend.





Politie Zeeland