Ingezonden persbericht


Karin Bloemen 'Societyvrouw 2004'

SCHEVENINGEN - Karin Bloemen is maandag 13 december tijdens de Society Lunch in Holland Casino Scheveningen uitgeroepen tot Societyvrouw 2004. Dat heeft Christian Houkes, initiatiefnemer van de Society Awards, laten weten.

Producent Rolf Timmer werd gekroond tot Societyman van het jaar. Het was voor het eerst dat de Society Awards, dé glamouronderscheidingen voor societyminnend Nederland, werden uitgereikt. De lunchbijeenkomsten worden sinds begin jaren negentig twee keer per jaar gehouden om acteurs, couturiers en musicalsterren de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten. Volgens Houkes zijn deze bijeenkomsten een 'statement om te laten zien dat mensen voor glamour niet naar Monaco of Hollywood hoeven'. Een jury heeft dit jaar Bekende Nederlanders beoordeeld op hun kleding en uitstraling. Ook is gekeken in hoeverre zij hun 'glamoureuze uitstraling' weten over te brengen op de mensen.

Ongeveer driehonderd gasten, onder wie Sandra Reemer, Hans Klok en de musicalsterren Maaike Widdershoven en Chaira Borderslee, zagen maandag dat Privé-verslaggeefster Barbara Plugge en 'dassenkoning' Tony Tetro een oeuvreprijs kregen uitgereikt. Zij zijn de initiatiefnemers van de lunches. Op spectaculaire wijze werden de Awards door Nick Nielsen, goochelkampioen van Nederland, op het podium 'getoverd'. In de vakjury hadden tv-styliste Graziella Ferraro en Rocco J. Leenders van Ronald Kolk Couture zitting. De uitreiking werd gepresenteerd door Susan Blokhuis. ----------------

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christian Houkes, Tel: 06-523 95 181
Email: info@societylunch.nl