Opkopzorg


Dossier www.wmo-awbz.nl vervangt Nietafwachten en OpKopZorg

Zoals eerder is gemeld, gaan de websites Nietafwachten en OpKopZorg in januari 2005 over naar een online VWS-dossier: www.wmo-awbz.nl. Dit geeft informatie over de recente ontwikkelingen binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), de AWBZ en het scheiden van wonen en zorg.

In de loop van januari 2005 komt op de VWS-website www.minvws.nl een dossier wmo-awbz. Dit dossier zal dan ook direct bereikbaar zijn via www.wmo-awbz.minvws.nl. Actuele informatie over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, de AWBZ en nieuwe combinaties van wonen en zorg is daar te vinden.

Nieuwsbrief
Als u een nieuwsbrief van Nietafwachten of OpKopZorg ontvangt, zult u ook van het dossier wmo-awbz nieuwsbrieven krijgen. Als het dossier www.wmo-awbz.minvws.nl online is, zal dat per nieuwsbrief worden gemeld. Waarschijnlijk is dat 17 januari 2005. Wilt u de nieuwe Nieuwsbrief niet meer ontvangen na de eerste editie, dan kunt u zich dan afmelden.

De website OpKopZorg en Nietafwachten blijven in de overgangsfase online, maar zullen niet worden geactualiseerd. Op deze sites vindt u te zijner tijd een doorverwijzing naar de nieuwe webiste. Vragen aan de redactie kunt u tot 17 januari 2005 aan de redactie van beide sites richten.

Datum: 16-12-2004