Maatjes evenementen

Alleenstaanden krijgen een eigen stad

Persbericht

Utrecht, 29 oktober 2004

Net als de Romeinen vroeger Rome hadden, als trefpunt van samenspel krijgen singles een eigen plaats voor het uitwisselen van informatie, dans en spel. Zij kunnen nu terecht in Singlestad. In deze stad kunnen zij rustig rond wandelen of deel nemen aan diverse activiteiten

Op vrijdag 17 december, zaterdag 18 december en zondag 19 december 2004 organiseert Maatjesevenementen Bureau in samenwerking met de Jaarbeurs Utrecht in de Jaarbeurs Utrecht een speciaal evenement voor alleenstaanden onder de naam
SINGLE EVENT 2004

De beurs is gericht op de behoeften, belangen en interesses van alleenstaanden
Het evenement is een platvorm van informatie, voeding en koopgedrag, verzorging en gezondheid, vrije tijd en vakantie, in en om het huis, financiën en verzekeringen, culinair en sfeer en contact en communicatie.

Op vrijdag 17 december 2004 wordt het evenement geopend met een congres over de maatschappelijke, de juridische en sociaal-economische positie van de alleenstaande. Daarbij komt eveneens de vraag aan de orde wat een alleenstaande eigenlijk is, dat wil zeggen de identiteit van de single.

Alle beursdagen kan de bezoeker op het dansplein middels workshops kennismaken met verschillende dansstijlen. Variërend van Tango en Salsa tot Rock&Roll en Line dance.
In de kookstudio zullen diverse leveranciers demonstraties geven van koken. Van een goede magnetron maaltijd tot een wok menu. Gespecialiseerde reisorganisaties informeren over unieke reizen voor alleenstaanden en voor alleenstaanden met kinderen in diverse landen.
Men kan kennis maken met diverse sportorganisaties en in het park is het lekker even bijkomen. Ook zal er veel informatie zijn over het uitgaansleven voor de single.
In het trendy lounge café met diverse computers met Internet toegang kan men relaxed borrelen alvorens met in het a la carte restaurant Table d-Hôte aan kan schuiven voor een heerlijke lunch of diner.

Single event zal verder op vrijdag in het teken staan van de vriendenclubs waar vrienden uit heel het land kennis met elkaar kunnen maken aan hun eigen stamtafel en zij verhalen kunnen uitwisselen over de activiteiten van hun club .
Op vrijdag avond 17 december 2004 kan men zich aanmelden voor een Diner Dance. Een Trendy diner met super DJ die de bezoeker na het eten zal laten swingen op dance classics.
Zaterdag staat in het teken van de oudere single. Op zaterdag 18 december 2004 organiseert het restaurant een sfeervol diner dansant met swingende life muziek.
Zo zal de zondag in het teken staan van de alleenstaande ouder en hun kinderen. Voor de zondagmorgen en de zondagmiddag is het theater gereserveerd voor de kleintjes.
In het theater zal een kinderprogramma gepresenteerd worden. Kan mama of papa rustig de beurs over.

Math Janssen Tel 077-3061168
Maatjesevenementen Fax 077-3061170
De Brentjes
24
5984 NX Koningslust
E-mail maatjesevenementen@home.nl www.singleevent.nl

29 okt 04 14:41