Ingezonden persbericht


WATNOU..?! VRIJDAG 17 DECEMBER TUSSEN 16.00 EN 17.00 OP 747 AM

Vrijdag 17 december is er weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO. Presentator is Rinse de Valk.

De werkloosheid onder allochtone jongeren is hoog. Carmen Elissen deed onderzoek naar de knelpunten in aansluiting tussen werkzoekende allochtone jongeren en werkgevers die hen willen vinden. Veel allochtoon talent dreigt verloren te gaan voor de werkgevers. In WATNOU..?! licht ze de resultaten toe en geeft ze zowel werkzoekenden als werkgevers tips om tot elkaar beter te vinden.

Rapper Salih Toprak werkte samen met Theo van Gogh aan de flm Cool. Voordat hij Theo ooit ontmoette zag hij hem als racist. Nu draagt hij zijn nieuwe single aan hem op: Tot hier en niet verder . In WATNOU..?! vertelt hij hoe muziek ook kan bijdragen tot meer begrip.

Zemzem is een nieuw blad voor iedereen die geïnteresseerd is in de islam. Nicoline Zuidgeest legt uit hoe het blad polarisatie tegen kan gaan. Ook blikt ze vooruit naar het Zemzem-debat van zondag aanstaande over 400 jaar Nederland-Marokko.

Tenslotte een vooruitblik op de tentoonstelling All about evil in het Tropenmuseum: Hoe slecht is het kwaad in de islam?

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 16.00 en 17.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!