Vendex KBB NV

PERSBERICHT

Dixons gekozen tot beste telecomwinkel van Nederland

's- Hertogenbosch, 17 december 2004

Dixons, een van de leidende multimediaformules in Nederland, is uitgeroepen tot 'Telecom- winkel van het jaar 2004' in de categorie elektronicawinkels. Voor deze prijs waren drie winkelketens genomineerd, te weten Dixons, Mediamarkt en BCC. Dixons werd door een vakjury als beste van de drie verkozen.

De prijs, een initiatief van het telecomvakblad Connexie, is deze week in de Jaarbeurs door juryvoorzitter prof. dr. Willem Verbeke van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, uitgereikt aan Johan Lesterhuis, directievoorzitter van Dixons. De jury heeft Dixons als beste beoordeeld op een drietal aspecten: presentatie en sfeer in de winkel, samenstelling en veelzijdigheid van het assortiment en kwaliteit en deskundigheid van de medewerkers.

Dixons is een van de grootste aanbieders van populaire vrijetijdselektronica in Nederland, is een belangrijk verkoopkanaal van mobiele telecommunicatieapparatuur en is marktleider op het gebied van pc's, printers, digitale fotografie en cd-romsoftware. In Nederland heeft Dixons inmiddels 138 winkels; in België, waar Dixons vorig jaar is begonnen, drie.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Johan Lesterhuis, directievoorzitter Dixons: tel: 073 - 6460707


---- --