GLAXOSMITHKLINE

Roken op een nieuwe manier onder de aandacht


Zeist - Vanaf 20 december start een grote campagne om mensen te helpen met het stoppen met roken. Uit een selectie van 40 vrouwen, zijn er 6 uitgekozen. Zij waren echt gemotiveerd om te stoppen. Elke deelnemer kreeg een camera mee en heeft zelf haar ups en downs van het stoppen vastgelegd. Een van de deelnemers zal haar dagelijkse verslag met het Nederlandse publiek delen.

Doe Mee met Annemiek: vanaf 20 december kan Annemiek het maatje worden van iedereen, die wil stoppen met roken. Tien weken lang vertelt ze over de moeilijke momenten, de overwinningen en hoe mensen op haar reageren. Zij is de hoofdpersoon in de nieuwe campagne Quittin' met NiQuitin.

Het unieke aan deze campagne is dat niet een model centraal staat, maar iemand die echt de uitdaging is aangegaan om met de hulp van de NiQuitin Clear pleisters te stoppen met roken. Iemand die dezelfde twijfels, vragen en onzekerheden heeft als ieder ander die de strijd met deze verslaving wil aangaan. Annemiek deelt haar ervaringen met het publiek door een serie van commercials, middels een dagboek op internet en in diverse bladen: eerst zien we haar nog de laatste sigaretten oproken en vanaf 3 januari neemt ze het publiek mee in haar stoppen-met-roken reis.

Uit een selectie van ruim 40 vrouwen, zijn 6 inspirerende, rokende vrouwen, die echt gemotiveerd waren om te stoppen met roken, gekozen. Een ieder kreeg een camera mee en heeft haar ups en downs van het stoppen met roken proces vastgelegd. Annemiek deed dit op een aansprekende en overtuigende manier en daarom is zij te zien in deze campagne.

Annemiek op het moment dat ze besluit te stoppen met roken: 'Ik heb zo genoeg van verslaafd zijn. Midden in de nacht door de regen op zoek gaan naar sigaretten is eigenlijk toch heel erg treurig'. En tijdens haar 1e stoppen-met-roken-week: 'Vandaag was een rotdag, erger kan het niet worden. Ik heb alleen maar aan sigaretten gedacht. Honderdduizend trucs verzonnen om voor mezelf goed te praten, dat ik toch echt wel moest roken...' Volg haar verhaal!

We weten inmiddels dat zij het gered heeft. De grote vraag is hoeveel mensen samen met Annemiek de eindstreep halen...


---

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U ZICH WENDEN TOT:
De heer Tom Lebrechthausen
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare BV
Telefoon: 030-693 81 00

16 dec 04 10:44