Ingezonden persbericht


Persbericht

Gouden Gids innoveert met Trinicom's eService Center(TM)

Wilp, 20 december 2004 -- Gouden Gids BV heeft onlangs het eService Center(TM) van Trinicom in gebruik genomen. Via de website www.goudengids.nl kunnen bedrijven en particulieren nu 24 uur per dag antwoord krijgen op hun vraag. Dankzij de overzichtelijke analyses die het eService Center(TM) levert krijgt Gouden Gids bovendien meer inzicht in de informatiebehoefte van haar klanten.

Met de introductie van web selfservice wil Gouden Gids het telefoonverkeer reduceren, evenals het aantal open vragen dat via het algemene e-mailadres info@goudengids.nl binnenkomt. Bovendien waren de FAQ's ('frequently asked questions') op de website toe aan een nieuwe, flexibelere structuur. Gouden Gids koos voor het eService Center(TM) van Trinicom omdat dat een relatief goedkoop en gebruikersvriendelijk systeem is, dat bovendien snel kon worden opgeleverd.

Gouden Gids verwacht met het eService Center(TM) de beantwoording van klantvragen te verbeteren en kosten te kunnen besparen. Sandra Koenders, Manager Klantbetrekkingen bij Gouden Gids: "Een groot voordeel is bovendien dat we het zoekgedrag van onze klanten beter kunnen analyseren. Die analyses zijn vervolgens in te zetten voor onder andere marketing- en customer service-doeleinden. Het systeem draait nog te kort om al concrete resultaten te noemen, maar de eerste ervaringen zijn zeer positief." Vooralsnog zet Gouden Gids het eService Center(TM) alleen in voor web selfservice, maar in de toekomst wordt het gebruik uitgebreid naar e-mail management en agent support.

Wilco Rietberg, Algemeen Directeur van Trinicom: "Als expert op het gebied van informatievoorziening heeft Gouden Gids goed door dat een lijst FAQ's op de website ontoereikend is. Zo'n lijst is vaak te lang, te onoverzichtelijk en niet up-to-date. In het eService Center(TM) daarentegen krijgen bezoekers snel en adequaat een antwoord gepresenteerd, door simpelweg een vraag in te typen. Op grond van de rapportages die het systeem levert kan bovendien worden vastgesteld welke vragen er precies leven onder klanten en of die via web selfservice beantwoord worden. Zoniet, dan kan de inhoud van het systeem snel worden aangepast. Alleen op die manier zorg je er ook echt voor dat het aantal binnenkomende telefoontjes en e-mails vermindert."

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 E-mail: info@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse organisatie, gevestigd in Kasteel De Lathmer in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management en agent support. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: het Trinicom eService Center(TM). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank. Tevens adviseert Trinicom haar klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contact center, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde eService software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot haar klantenkring rekenen, waaronder Casema, Thales, Stichting Korrelatie, FBTO en internetprovider Tiscali. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.

Over Gouden Gids
Gouden Gids BV, momenteel 600 medewerkers, is sinds 1964 succesvol werkzaam in Nederland als uitgever van de Gouden Gids®. Naast de papieren Gouden Gids® is de organisatie zeer actief op het gebied van Internet (www.goudengids.nl en www.nationaletelefoongids.nl), CD-Rom en via de SMS service 5511. Gouden Gids biedt een up-to-date bestand van bedrijfsgegevens, gegevens van particulieren en van producten en diensten. Voor meer informatie over de organisatie en haar producten zie: www.goudengids.nl.


---

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: frieda@influx-pr.com