Gemeente Lingewaard


Gemeentegids Lingewaard verschijnt in juni

Aan uitgever Wegener Suurland uit Eindhoven is opdracht gegeven de gemeentegids 2005 samen te stellen. Deze uitgave bevat weer een telefoongids: Lokaal Totaal. De gids verschijnt eind juni.

Verder vindt u naast gemeentelijke informatie vindtu u natuurlijk een zo compleet mogelijk beeld van verenigingen en instellingen die in Lingewaard actief zijn. Ook is in de gids een plattegrond van elke kern opgenomen met een straatnamenregister. In het telefoongedeelte zijn alleen telefoonnummers opgenomen van inwoners, bedrijven en instellingen in de gemeente Lingewaard.

Wijzigingen
Verenigingen en instellingen die al in de gemeentegids 2004 staan vermeld, worden door Wegener Suurland schriftelijk benaderd. U kunt dan bestaande gegevens laten wijzigen. Clubs en Instellingen die nog niet in de huidige gemeentegids staan, maar wel graag opgenomen willen worden kunnen dit kenbaar maken bij Wegener Suurland BV, afdeling callcentre o.v.v. gemeentegids Lingewaard, Postbus 9510, 5602 LM Eindhoven.

Achter in de gemeentegids 2004 staat een reactieformulier dat eveneens gebruikt kan worden voor wijzigingen of nieuwe aanmeldingen.

Ook kunt u mutaties doorgeven via de digitale gemeentegids op www.lingewaard.nl. Als u de gemeentegids aanklikt, verschijnt in het rechtervenster een aantal links. Kies dan voor 'Wijziging of nieuwe vermelding'. U kunt dan een webformulier invullen.

De gegevens van de gemeentegids 2005 worden ook gebruikt voor de digitale gemeentegids. Deze gids wordt drie keer per jaar ge-update. Tussentijdse wijzingen en aanvullingen worden dan verwerkt.

Acquisitie
In de komende periode worden bedrijven en winkeliers door Wegener Suurland benaderd voor het eventueel plaatsen van een advertentie in de nieuwe gemeentegids.

De nieuwe gemeentegids wordt eind juni huis-aan-huis verspreid.

Artikel geplaatst op 20 december 2004