Politie Groningen

Jonge vrouw (35) vermist (20/12/04)

*E.O. 35)
Groningen 20-12-2004 -

De politie en familie zijn op zoek naar de 35-jarige *E.O. uit Groningen. De vrouw wordt sinds zaterdag 11 december vermist.

E. O. verliet vermoedelijk op zaterdag 11 december 2004 haar woning aan de *B. in Groningen. Familieleden waarschuwden enkele dagen later de politie toen E. bleek te zijn verdwenen. Bij een onderzoek werd vastgesteld dat de woning van de vrouw niet was afgesloten en dat haar huisdieren onverzorgd waren achtergelaten. Uit kringen rond E. is vernomen dat zij mogelijk naar het buitenland wilde. Dat kon echter bij het politieonderzoek niet worden bebestigd. Het is derhalve niet uitgesloten dat de vrouw een ongeluk is overkomen.

Signalement E. O.
Lengte: 1.80 m, postuur: slank, haar: kort (gemilimeterd), kleur: grijs, ogen: bruin/groen: bijzonderheden: E. heeft een stip op haar voorhoofd.

Kleding
Blauwe jas met grijze kraag: opschrift Thornton (voering oranje), zwarte rok met onderaan rode strepen, vermoedelijk gedragen over een broek. Bruine veterschoenen. E. draagt vermoedelijk een gebreide muts met allerlei kleuren o.a. rood, geel en roze. Ze is vermoedelijk in het bezit van een legergroene rugtas.

Mensen die weten waar E. is of haar na zaterdag 11 december nog hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haren, telefoon: 0900 8844 (lokaal tarief).

* Naam op verzoek verwijderd