Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omgeving, maandag 20 december

Den Helder 20-12-2004 - 15.30

Drie mannen aangehouden na vechtpartij in woning

Den Helder, zondag 19 december 2004.

Zondagavond zijn drie mannen van 54, 46 en 45 jaar, allen afkomstig uit Den Helder aangehouden in een woning aan de Jan Vervailleweg. De drie waren betrokken bij een vechtpartij in de woning waarbij onder anderen was gestoken/gesneden met een mes. Na behandeling aan verwondingen zijn de drie voor verder onderzoek ingesloten. Twee van hen zijn in verzekering gesteld. De juiste toedracht en waarom het drietal met elkaar in gevecht raakten is op dit moment niet bekend

Man ernstig gewond na mishandeling

Den Helder, zondag 19 december 2004.

Zondag is een 57-jarige man uit Den Helder ernstig ge2wond geraakt nadat hij werd mishandeld. Dit gebeurde in een café aan de Spoorgracht. De man werd daar door twee, tot nu toe onbekende mannen geschopt en geslagen. Hij raakte daarbij ernstig gewond aan zijn gezicht en is overgebracht naar het ziekenhuis in Den Helder waar hij is opgenomen. Wat er precies aan de mishandeling vooral is gegaan is op dit moment niet bekend.

Auto gestolen

Wieringerwaard, maandag 20 december 2004.
In de nacht van zaterdag op zondag werd een auto gestolen vanaf de Noord Zijperweg. Een buurtbewoner die getuigen was van de diefstal zette een achtervolging in met zijn eigen auto. Plotseling stopte de dief en reed, achteruitrijdend, bewust in op zijn achtervolger. Hierdoor raakte deze auto ernstig beschadigd en wist de dief met de gestolen auto te ontkomen. Het gaat om een auto van het merk Toyota, type Pick-up. De auto is groen van kleur en voorzien van het kenteken 60-VN-KX.