Politie Zeeland


W-11431-2004 Kerstboomverlichting vernield

Zaterdag tussen 17.00 en 22.15 uur werd van een kerstboom op het Scheldeplein in Vlissingen de verlichting vernield.
Er was een snoer met lampjes uit de boom getrokken, waardoor ook takken van de boom werden gerukt. De lampjes zijn verspreid over de binnenstad teruggevonden. De schade bedraagt enkele honderden euro's.


O-11432-2004 Auto's bekrast

In de Mulockstraat in Zierikzee werden in de nacht van zaterdag op zondag een personenauto en een bedrijfsauto met een scherp voorwerp bekrast.
Er zijn geen schadebedragen bekend.


Aanvulling persbericht dodelijk ongeval Oudelande

De bestuurster van de personenauto raakte tengevolge van het gladde wegdek met haar auto in de slip. Vervolgens botste ze tegen een boom waarna haar auto in de sloot langs de weg tot stilstand kwam. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen.
Omdat zij gedeeltelijk bekneld zat, werd zij door de brandweer uit haar auto bevrijd.


O-11433-2004 Brand in Baarland opgelost
De Zeeuwse politie heeft vrijdag een 43 jarige inwoner van gemeente Reimerswaal aangehouden. De man wordt verdacht van de brandstichting in de uienfabriek in Baarland in de nacht van 6 op 7 december jl.
De man heeft bekend. Ook bekende hij eerder bij dezelfde fabriek de afsluiters van drie opslagtanks te hebben opengedraaid waardoor het water -15.000 liter per tank- uit die tanks liep en de producten in die tanks onbruikbaar werden.
De man wordt deze week voorgeleid.