Te veel gedronken

'SHertogenbosch 20-12-2004

Aan de Wolvenhoek heeft de politie zondagavond een 42-jarige automobilist uit Berghem aangehouden die met drank op achter het stuur zat. Hij was betrokken bij een aanrijding met een andere personenauto. De man moest een blaastest ondergaan, waaruit bleek dat hij te veel gedronken had. Hierop is hij aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Inmiddels is hij in vrijheid gesteld.

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag in de Schoolstraat in Rosmalen een 28-jarige man uit Rosmalen aangehouden omdat hij te veel gedronken had. De man reed terwijl hij een rijverbod had. Hij voldeed niet aan een stopverbod van de politie, waarop hij in de Schoolstraat werd klemgereden en is aangehouden. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Hij is in vrijheid gesteld.

In de nacht van zondag op maandag heeft de politie aan de Sint Janssingel een 54-jarige man uit Den Bosch aangehouden die met drank op achter het stuur zat. De man reed met zijn auto een parkeervak uit. Toen hij de politie aan zag komen, reed hij terug het parkeervak in, waarop hij uitstapte. Toen de politie hem aansprak, roken ze een alcoholgeur, waarop ze hem hebben laten blazen. Uit de blaastest bleek dat de man te veel had gedronken. Hij is aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Hij is in vrijheid gesteld.

Aan de Parade in Den Bosch heeft de politie maandagochtend vroeg een 30-jarige automobiliste uit Den Bosch aangehouden die te veel gedronken had. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Zij kwam de politie-auto tegemoet rijden, zonder verlichting aan. Bij controle bleek dat ze met drank op achter het stuur zat. De vrouw is in vrijheid gesteld.