Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Flinke opbrengst bij knipactie voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

20-12-2004
De 'knipactie' van El Salón in Haaksbergen is een groot succes geworden. Bij de kapsalon konden mensen zich op zondag 19 december jl. zonder betaling laten knippen. Als tegenprestatie werd van mensen verwacht dat zij een gift gaven voor de NCFS. De actie heeft maar liefst 1100 euro voor de NCFS opgeleverd.

Tijdens de dag konden mensen zich tegoed doen aan een buffet van talrijke lekkernijen. Ook werd elke klant op de foto gezet, die meteen aan de mensen kon worden meegegeven. Aan het einde van de dag werden diverse pakketten verloot met styling en verzorgingsproducten.

Verschillende media besteedden aandacht aan de actie. De Telegraaf schonk er een artikel aan, Twentevisie (een blad voor ondernemers en bedrijven in Twente) schreef een stuk in hun magazine en ook de Twentsche Courant heeft een stuk geplaatst. Verder gaven de medewerkers een interview aan de locale radiozender Enschede FM. Ook de redactie van AVROgezondheid.nl besteedde aandacht aan de actie.

De dag kon mede totstandkomen dankzij Bakkerij van der Linde, Reformhuis de Brink, Snitzel huis Jungholz en Foto Video de Boer.

Zie ook:
29-11-2004 - El Salón knipt weer voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl