Politie Zuid-Holland-Zuid

20/12 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

20-12-2004 - Persberichten District II

MISHANDELING
GORINCHEM - De politie heeft zondagavond 19 december een 25-jarige man uit Gorinchem aangehouden op verdenking van zware mishandeling van zijn ex-vriendin. De twee kregen die middag ruzie waarna een vechtpartij ontstond in de hal van de flat. Het 21-jarige slachtoffer kreeg diverse klappen. In het ziekenhuis bleek dat ze een schedelkneuzing had. De verdachte vertrok na de vechtpartij met de auto in onbekende richting. Hij meldde zich later vrijwillig op het politiebureau. Hij is ingesloten.

HUISELIJK GEWELD
GORINCHEM De politie heeft maandagmorgen 20 december in de Twijnderstraat een 36-jarige man uit Gorinchem aangehouden die er van verdacht wordt zijn vrouw te hebben mishandeld. De vrouw had een hoofdwond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Zij verklaarde door haar man te zijn mishandeld. De verdachte is ingesloten.

VUURWERK IN ONDERBROEK
VUREN- Een 23-jarige jongen uit Kedichem is aangehouden omdat hij verboden vuurwerk in zijn onderbroek had verstopt. De Politie Zuid-Holland-Zuid hield op 19 december omstreeks 22.00 uur op de N848 een auto aan. De 23-jarige bleek geblowd te hebben en toen de politie de auto op basis van de opiumwetgeving wilde controleren zagen zij dat de man 6 stuks vuurwerk in zijn onderbroek verstopte. Het vuurwerk is in beslag genomen, de man heeft een proces verbaal ontvangen.