Ingezonden persbericht


Persbericht

Perfect for People wint SAP-award voor klanttevredenheid

Nieuwegein, 20 december 2004- Perfect for People heeft de award voor Hoogste Score Klanttevredenheid gewonnen. SAP Nederland heeft voor de achtste keer de SAP-partnerawards uitgereikt. Deze onderscheidingen worden jaarlijks uitgereikt aan partners die zich op diverse gebieden hebben onderscheiden.

Dit jaar ontving Perfect for People de award voor Hoogste Score Klanttevredenheid .

Perfect for People scoort hoog op alle vijftien aspecten van de beoordeling, zoals 'algemene tevredenheid' en 'het aanbevelen van de SAP-partner bij relaties'. De uitkomsten komen uit een onafhankelijk onderzoek van Heliview naar de tevredenheid over SAP-partners bij gezamenlijke klanten. De drie voorgaande jaren won Perfect for People de award voor Certificeringen.

"De relatie met onze partners is voor ons uitermate belangrijk", zegt Lisethe van der Doelen, Director Marketing en Alliances van SAP Nederland. "Samen met onze partners zorgen we dat SAP-oplossingen bijdragen aan het succes van onze gezamenlijke klanten. Dat succes is mogelijk doordat onze partners voortdurend aandacht besteden aan innovatieve oplossingen, klanttevredenheid, total cost of ownership (TCO) en het opleiden en certificeren van hun medewerkers. Deze jaarlijkse awards zijn een blijk van waardering voor de inzet van onze partners op deze gebieden."

Het allerbelangrijkste is dat onze klanten tevreden zijn over de dienstverlening van Perfect for People. We hebben de afgelopen tijd veel inspanningen verricht om de klanttevredenheid te optimaliseren. Dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen, blijkt nu met het winnen van deze award. Wij zijn daar dan ook erg trots op. We zullen doorgaan met het streven naar een perfecte dienstverlening aan onze klanten en bedanken hen voor het in ons gestelde vertrouwen , zegt Peter van Maurik, general manager van Perfect for People.

Over Perfect for People
Perfect for People is een van de grootste dedicated SAP-partner in Nederland. Perfect for People levert consultancy- en beheerdiensten. Ook levert Perfect for People aanvullende SAP-gecertificeerde oplossingen. Door het uitgebreide productportfolio kan Perfect for People projecten van A tot Z aanpakken. Met de dienstverlening en oplossingen van Perfect for People kunnen klanten hun SAP-omgeving efficiënter en effectiever beheren én zijn zij in staat om de gewenste resultaten te bereiken. Er werken bij Perfect for People ruim 120 medewerkers, die samen streven naar maximale kwaliteit en klanttevredenheid. Voor meer informatie zie: www.perfectforpeople.nl

Meer informatie voor de redactie:

Er zijn foto´s van de uitreiking beschikbaar. Als u deze mail beantwoordt, sturen we deze aan u toe.

Perfect for People

Leslie van Westing

Tel. 030 609 58 00

e-mail: leslie.van.westing@perfectforpeople.nl

Potters PR

Monique Potters

Tel. 0345 501595 GSM 06 28 88 96 32

e-mail: monique@potterspr.nl