Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

NOORDZEE 100.7 FM PRESENTEERT 'HOT OR NOT', HET ENTERTAINMENTONDERZOEK VAN 2004

Hilversum, 17 december 2004 - Noordzee 100.7 FM presenteert onder de naam 'Hot or Not in 2004' het grote entertainmentonderzoek over het afgelopen jaar. In meer dan 20 categorieën heeft het onderzoeksbureau van Maurice de Hond een representatief en onafhankelijk onderzoek gehouden naar wat als 'hot' gezien wordt en wat 'not'. Hierbij valt te denken aan de aantrekkelijkste man en vrouw, het beste tv-programma, de grappigste persoon, etc. Vanaf maandag 20 december worden per categorie drie genomineerden bekend gemaakt. In de week tussen Kerst en Oud & Nieuw volgt de bekendmaking van de winnaars. Dat gebeurt in de programma's van Noordzee 100.7 FM op werkdagen tussen 06.00 en 19.00 uur.

Noordzee 100.7 FM profileert zich als het music & entertainment station van Nederland. Naast de vaste rubriek 'Noordzee Showtime' besteden Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde dagelijks ruimschoots aandacht aan alles op het gebied van showbizz en entertainment. Hierbij wordt veelvuldig de expertise geraadpleegd van de Noordzee deskundigen, zoals Abraham Moszkowicz, Wilma Nanninga, Peter R. de Vries, Guido den Aantrekker, John van den Heuvel, Marc van der Linden, Fiona Hering, Nico Dijkshoorn, Robert Schoemacher en René Mioch.

Voor algemeen directeur van Talpa Radio Nederland, Erik de Zwart, sluit het entertainmentonderzoek dan ook naadloos aan bij het station. "Overal duiken lijsten op waarin aandacht wordt besteed aan het afgelopen jaar. Vaak gebeurt dat in de vorm van muziek, maar wij willen het op een andere manier doen. Een manier die past bij de filosofie van Noordzee. Wij vragen de Nederlanders wat zij van 2004 vinden op diverse, aan entertainment gelieerde, gebieden. Omdat wij niet zelf hebben willen bepalen wat 'Hot or Not' is, hebben wij Maurice de Hond bereid gevonden dit onderzoek onder de Nederlandse bevolking voor ons te doen. Onze deskundigen zullen de nominaties en de uiteindelijke winnaars van commentaar en diepgravende analyses voorzien", aldus De Zwart.

Alle categorieën op een rij:

Aantrekkelijkste man en vrouw (nationaal & internationaal)

Beste album

Beste film (nationaal & internationaal)

Beste musical

Beste soapster

Beste TV-programma (nationaal & internationaal)

Beste zanger(es) (nationaal & internationaal)

Glamourman en -vrouw

Grappigste persoon

Grootste angst

Grootste blunder

Grootste irritatie

Grootste schandaal

Leukste showbizzstel (nationaal & internationaal)

Meest aangrijpende nieuwsfeit (nationaal & internationaal)

Meest irritante politicus

Meest trendy persoonlijkheid

Populairste politicus

Populairste royalty

Slechtste TV-programma

Sportman en -vrouw

TV persoonlijkheid (man & vrouw)

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht