Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Strategische samenwerking tussen Lycos Webhosting Europe en Moonfruit

Haarlem, 20 december 2004 - Lycos Webhosting Europe en Moonfruit (www.moonfruit.com ) zijn een strategische samenwerking aangegaan. Hierbij zullen zij hun kennis en diensten op het gebied van Webhosting bundelen. Moonfruit is een Britse exploitant van unieke flash applicaties. Hun unieke applicatie SiteMaker zal geïntegreerd worden in de Webhosting diensten van Lycos Europe. Lycos Webhosting zal de SiteMaker vanaf de eerste helft van 2005 aanbieden.

SiteMaker van Moonfruit is een gebruiksvriendelijke online software applicatie, waarmee zowel particuliere als professionele gebruikers een eigen interactieve website en communities kunnen bouwen en onderhouden. Belangrijke elementen van SiteMaker zijn de makkelijke aanpassing van pagina s, databases met beelden, animaties en clip arts, e-commerce tools, weblogs en ook jukebox en muziek tools.

SiteMaker past goed in het assortiment van Lycos Webhosting, dat bestaat uit innovatieve, gebruiksvriendelijke webhosting diensten tegen een aantrekkelijke prijs. Voor ons zijn gebruiksgemak en betrouwbaarheid zeer belangrijk , zegt Stephan Ramoin, Managing Director Webhosting Lycos Europe. We hebben een partner in Moonfruit gevonden, die dezelfde kwaliteitseisen nastreeft, en die de behoeften van de consument begrijpt.

Moonfruit is er klaar voor om SiteMaker internationaal te exploiteren in samenwerking met een competente Europese speler als Lycos Webhosting , voegt Joe White toe, Chief Executive Officer Moonfruit.

Voor meer informatie:
http://lycoswebhosting.nl http://moonfruit.com