Politie Limburg-Zuid

Politie zoekt aanrander 13-jarig meisje

Sittard-Geleen 20-12-2004 - De politie is op zoek naar een man die donderdag 9 december 2004 omstreeks 16.15 uur op de Oude Maastrichterweg in Geleen een 13-jarig meisje uit die plaats heeft aangerand.

De ouders van het meisje meldden donderdag 16 december 2004 samen met hun dochter het feit bij de politie. De aanranding vond plaats toen het slachtoffer vanaf de muziekschool met haar fiets op weg was naar huis. Op zeker moment reed zij in de richting van een man. Omdat zij dat maar een enge man vond, versnelde zij. Eenmaal ter hoogte van die man, hield deze haar tegen. Vervolgens trok hij haar enkele kledingstukken uit en pleegde hij ontuchtige handelingen met haar. Toen op zeker moment een jongen naderde, ging de aanrander er vandoor.

De dader is een ongeveer 30-jarige man met een normaal postuur. Hij was ongeveer 1,85 groot en had een licht getinte huidskleur. Verder had hij een ringbaardje en kort zwart haar. Op zijn neus had de man een knobbel en op de linkerzijde van zijn kin een dikke puist of wrat. De man was gekleed in een leren jas en een donkerblauwe spijkerbroek. Hij droeg een goudkleurige ketting met hanger. De politie onderzoekt deze ernstige aanranding en is dringend opzoek naar getuigen 0900-8844 (lokaal tarief).