Socialistische Partij

Agenda landelijke SP-activiteiten


---

Fenna Vergeer Maandag 20 december 2004 - Tweede Kamer 14.00 - 16.30 uur, Fenna Vergeer neemt deel aan een rondetafelgesprek van de Kamercommissie Onderwijs over de problemen met Weer samen naar School en het rugzakje. De vergadering in de Groen van Prinstererzaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.
---

Tineke Slagter Dinsdag 21 december 2004 - Eerste Kamer Tineke Slagter neemt deel aan het debat in de Eerste Kamer over de invoering van de 'no claim' in de zorg. Voorafgaand aan het debat krijgen de Eerste-Kamerleden een muzikaal protest te horen tegen de invoering van de no-claimregeling.

---

Harry van Bommel Dinsdag 21 december 2004 - Tweede Kamer 9.30 - 12.00 uur, Harry van Bommel neemt deel aan een vergadering van de Kamercommissies voor Buitenlandse Zaken en Defensie over Irak. De vergadering in de Troelstrazaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.

---

Ronald van Raak Dinsdag 21 december 2004 - Eerste Kamer Ronald van Raak gaat in de Eerste Kamer in debat over de afschaffing van de Zalmsnip.

---

Harry van Bommel Dinsdag 21 december 2004 - Tweede Kamer 13:00 uur, Harry van Bommel discussieert in een vergadering van de Kamercommissies Buitenlandse Zaken en Ontwikkelingssamenwerking over de situatie in Congo en Sudan. De vergadering in de Groen van Prinstererzaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.
---

Jan de Wit Dinsdag 21 december 2004 - Tweede Kamer Jan de Wit gaat in debat over een uitspraak van de Centrale Raad van Beroep over het systeem van herkeuren van WAOers. Volgens de rechter deugt dat systeem niet. De Geus zal maatregelen moeten treffen om de zaak te herstellen.

---

Harry van Bommel Dinsdag 21 december 2004 - Tweede Kamer 15.30 uur, Harry van Bommel debatteert in de Kamer over de Europese Top waarin gesproken wordt over de uitbreiding van de Europese Unie met Turkije. De vergadering in de plenaire zaal is live te volgen via de website van de Tweede Kamer.

---

Jan Marijnissen Zondag 26 december 2004 - Nederland 1 16.00-16.30 uur, Jan Marijnissen is te gast in het NCRV-programma 'Schepper & Co', dat wordt gepresenteerd door Jacobine Geel.
---

Wil je een SP-spreker uitnodigen? Neem dan contact op met Yorick Haan