Ingezonden persbericht

Cowch, een natuurlijke zitzak van Nederlands ontwerp

UTRECHT, 20041220 -- Cowch is een zitzak gemaakt van één koeienvacht. Door de tekening van de huiden is elke Cowch een uniek product, verkrijgbaar in verschillende kleuren vacht. Deze zitzak is voor vele doeleinden geschikt en staat daarnaast erg mooi in elk interieur. Op onze website kunt u Cowch bekijken en bestellen; www.cowch.nl


Voor elke Cowch wordt een koeienvacht gebruikt, wat vele voordelen heeft. Het maakt de zitzak warm, zacht, zeer comfortabel en onderhoudsarm. Cowch is heerlijk om in te luieren, zitten, spelen, tv kijken, stoeien, lezen, relaxen; kortom genieten.

Voor de productie van dit product worden stuk voor stuk materialen van zeer hoogstaande kwaliteit gebruikt. De koeienvachten worden met zorg geselecteerd. De vloerzijde van Cowch is gemaakt van oersterk en slijtvast zeildoek en met de vierdubbele stikrand is Cowch zo goed als onverwoestbaar. De vulling van gerecyclede piepschuim bolletjes maakt Cowch milieubewust en zeer licht van gewicht, dus makkelijk verplaatsbaar.

Cowch heeft het formaat van 140x170cm en is verkrijgbaar in een zwartbonte en roodbonte vacht.
Voor een Cowch betaalt u ¤399,-. Bestellen kan op www.cowch.nl




Ingezonden persbericht