Politie Zeeland


O-11434-2004 Automobilist rijdt tegen boom

Op de Dierikweg in Oudelande is maandagmorgen rond 07.15 uur een 39-jarige man uit de gemeente Borsele met zijn auto tegen een boom gereden.
De automobilist kwam ten gevolge van het gladde wegdek in een slip waarna hij tegen een boom tot stilstand kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte aan de gehele rechterzijde vernield en moest worden weggesleept.


O-11435-2004 Aanrijding tussen personenauto en fiets

Op de Fruitlaan in Goes vond maandagmorgen rond 09.30 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.
Een 38-jarige Goesenaar wilde met zijn auto vanuit een uitrit de Fruitlaan oprijden. Hierbij liet hij een van links komende fietsster, een 23-jarige vrouw uit Goes, niet voorgaan en reed de vrouw aan. De 23-jarige vrouw liep hierbij een pijnlijke knie op, haar fiets raakte licht beschadigd evenals de auto.


O-11436-2004 Automobiliste rijdt over verkeersheuvel

Op de Stolpweg in Nieuwerkerk is maandagmorgen rond 09.45 uur een 40-jarige vrouw uit Zierikzee met haar auto over een verkeersheuvel gereden.
De vrouw week uit naar links om een stilstaande auto voorbij te rijden. Door de lage stand van de zon zag zij echter niet dat daar een verkeersheuvel met verkeerszuil stond waarna zij erover heen reed. De bestuurster kwam met de schrik vrji, haar auto raakte aan de voorzijde beschadigd. De verkeerszuil werd volledig vernield.


Z-11437-2004 Rijbewijs ingevorderd van hardrijder

Tijdens videosurveillance is maandagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige automobilist uit Dordrecht.
Op de N61 ter hoogte van de Braakman reed de automobilist met een snelheid van 138 km terwijl ter plaatse 80 km is toegestaan. Ook zagen de agenten dat de man 2x gevaarlijk inhaalde en 2x over een doorgetrokken streep reed. Bij Schoondijke werd de automobilist aan de kant gezet waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd.


Z-11438-2004 Gladheid op de weg, auto in de sloot

Als gevolg van gladheid op de weg is maandagmiddag rond 16.45 uur op de Notendijk in Terhole een 24-jarige automobilist uit Hulst in de sloot gegleden.
De bestuurder kwam met de schrik vrij. Bleek dat meerdere automobilisten last hadden van de gladheid, alleen zij kwamen net voor de sloot tot stilstand.





Politie Zeeland