Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt

Keywords: NAJK

Print dit bericht

21 december 2004
www.slaag.nu in actie!

In september werd het plan Slaag.Nu! gelanceerd. In oktober kreeg deze unieke ledenwerfactie meer vorm met de lancering van de website www.slaag.nu! Ook de actieve ledenwerving tijdens de beurzen was een groot succes de afgelopen maanden. Samen met provinciale bestuurders werden rond de 1000 nieuwe leden geworven. En dit succes willen we vasthouden in 2005!

Vanaf januari 2005 gaan de bestuurders van het (N)AJK op pad langs alle agrarische scholen. Hier wordt een lesprogramma verzorgd rondom ondernemerschap. De scholen kunnen kiezen uit twee verschillende lesprogrammas. Het slaag.nu team benadert de scholen actief, maar scholen en leerlingen kunnen zichzelf ook via de site www.slaag.nu aanmelden.

Op de najksite www.slaag.nu vind je ook alle informatie over de fotos wedstrijd, deze loopt nog tot eind april. Tijdens het NAJK bestuur van april zal de winnaar(es) bekend worden gemaakt. Wil je nog mee doen, stuur dan snel je foto op. Het is de bedoeling dat je een foto opstuurt met de poster van www.slaag.nu (deze stond in vorige BNDR, maar je kunt hem ook opvragen via het secretariaat van het NAJK). Er staan intussen aan aantal voorbeelden op de site van slaag.nu!

Wil je meer informatie over slaag.nu mail dan met Christian van Bommel, cvbommel@home.nl of Erik Smelt, esmelt@najk.nl. Of bel met het NAJK 030 2769869