Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Capelle a/d IJssel, 22 december 2004

Ruim 150 opleiders participeren in nieuwe webbased service Career Control

Gratis on-line inkoopformule voor opleidingen

CAPELLE a/d IJSSEL - Elk bedrijf dat zijn opleidingsbehoeften kenbaar maakt via www.total-training.nl of www.lastminute-training.nl, ontvangt binnen 48 uur kosteloos een selectie van de meeste geschikte opleiders. Meer dan honderdvijftig van de grootste Nederlandse opleiders participeren in dit nieuwe initiatief van Career Control, een full service dienstverlener op het gebied van werving en selectie en organisatieadvies.

Via beide websites kunnen bedrijven zelf aangeven welke eisen ze stellen rond de inhoud, kwaliteit, prijs en lesvorm. Op basis van deze gegevens stellen opleidingsdeskundigen van Career Control de selectie samen in de vorm van een vrijblijvende offerte op maat. Directeur William Peek: "Hiermee spelen we in de op de grootste behoeften vanuit het bedrijfsleven: helderheid in een steeds ondoorzichtigere markt én een efficiënte inkoop en invulling van de toenemende behoefte aan opleidingen."

De door Career Control ontwikkelde websites Total-training.nl en Lastminute-training.nl zijn de snelst groeiende Internetmarktplaatsen op het gebied van kwalitatief hoogstaande (bedrijfs)opleidingen, cursussen en trainingen. Het overzicht wordt voortdurend bijgewerkt en aangevuld.

Noot voor de redactie (