Rijn & Venen, 10.40 uur

Utrecht 22-12-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Winkeldief aangehouden

ABCOUDE Op dinsdagmiddag is een 36-jarige man uit Abcoude aangehouden op verdenking van het plegen van een winkeldiefstal.

Omstreeks 16.55 uur bleek dat de man in een winkel aan de Hoogstraat niet al zijn boodschappen had afgerekend. De man heeft een bekeuring gekregen en heeft deze direct voldaan.

Vuurwerk

MIJDRECHT Op dinsdagavond werd een 17-jarige jongen uit Mijdrecht bekeurd voor het in bezit hebben van vuurwerk.

Rond 20.00 uur zagen agenten dat er uit een woning aan de Viergang vuurwerk werd gegooid. Hierop hebben zij de jongen in de woning aangesproken en troffen zij 52 strijkers en fire-cracker aan. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Minderjarige winkeldievegge aangehouden

Maarssen - Op dinsdagmiddag is een 14-jarige winkeldievegge uit Maarssen aangehouden op verdenking van het plegen van een winkeldiefstal.

Omstreeks 17.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er een winkeldiefstal had plaatsgevonden op het Bisonspoor. Een medewerker van de winkel had gezien dat de verdachte een artikel in haar laars verstopte, deze heeft het meisje hierop aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en in overleg met zijn ouders is het verbaal ter afhandeling middels een alternatieve straf overgedragen aan Bureau Halt.