SKYRADIO


Klassiek alternatief voor lijstjesgeweld op Classic FM

Wie genoeg heeft van de talloze lijsten die de diverse popzenders aan het eind van het jaar weer uitzenden, heeft met Classic FM een uitstekend alternatief.
Classic FM brengt op eerste kerstdag uitsluitend klassieke kerstmuziek en op tweede kerstdag de Klassieke Top 100 Aller Tijden!

Eerste kerstdag zendt Classic FM de hele dag klassieke kerstmuziek uit, waaronder natuurlijk hoogtepunten uit Bach's 'Weihnachtsoratorium' en Händel's 'Messiah'. Tussendoor duiken ook regelmatig kerstklassiekers op van artiesten als Andrea Bocelli,
Pavarotti, Charlotte Church en zelfs Frank Sinatra.

Op tweede kerstdag begint De Klassieke Top 100 Aller Tijden om negen uur 's morgens en eindigt 's avonds om zeven uur met de nummer 1, al jaren 'De Vier Jaargetijden' van Vivaldi. De jaarlijkse uitzending van de Klassieke Top 100 Aller Tijden is het best beluisterde programma van het jaar bij Classic FM. Ieder jaar sturen de luisteraars weer duizenden kaarten en e-mails met hun persoonlijke favorieten, aan de hand waarvan de Top 100 wordt samengesteld.

Classic FM is met een marktaandeel van 2,3% veruit het best beluisterde klassieke radiostation van Nederland met 24 uur per dag non stop hoogtepunten uit de klassieke muziek. Classic FM is overal in Nederland via te ontvangen via kabel, via internet en via Digitenne. Kijk op www.classicfm.nl of bel 0909-3005200 (35 ct p/m) voor de lokale kabelfrequenties.