Ingezonden persbericht

Den Haag, 23 december 2004

Streaming Den Haag FM

Den Haag FM, dat bestaat uit twee zogeheten doelgroepkanalen, van Stadsomroep Den Haag is sinds vandaag te beluisteren via een livestream op de website www.stadsomroepdenhaag.nl.

Op deze nieuwe website zijn de beide Den Haag FM kanalen te beluisteren. Via Den Haag FM 95,9 worden grotendeels Surinaamse programma's uigezonden. Op Den Haag FM 106.8 zijn programma's te beluisteren voor Haagse luisteraars uit o.a. Latijns-Amerika, Ghana en Somalie. Tevens is hier in het weekend een kerkdienst en het sportprogramma Sportsignaal te horen.

De faciliteiten voor de livestreams komen voort uit de samenwerking tussen Stadsomroep Den Haag en www.residentie.net.

Stadsomroep Den Haag is, naast Den Haag FM, ook verantwoordelijk voor Den Haag TV, de Haagse muziek- en informatiezender Stads Radio Den Haag en het radiostation voor jongeren FunX.

De lokale omroep kan haar activiteiten de komende drie jaar uitvoeren dankzij een bijdrage van de Gemeente Den Haag, de Mondriaan Stichting, het stimuleringsfonds voor beeldende kunst, vormgeving en museale activiteiten en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie.

/////



Ingezonden persbericht