Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Voorzitter gezocht


23/12/2004

Aan alle leden van de Belangenvereniging Mennen:

De zittingstermijn van onze huidige voorzitter Ben Potma loopt ten einde. Hij wenst zich niet herkiesbaar te stellen. Het bestuur respecteert zijn besluit, maar is er echter tot op dit moment niet in geslaagd een waardige opvolger voor hem te vinden. Dit is de reden dat het bestuur een oproep doet aan alle leden om zich te beraden over de ontstane situatie.

De mensport klasse 4 is er mee gediend een goed functionerende voorzitter te hebben, die binnen de KNHS voor u een nadrukkelijke rol kan spelen om u in staat te stellen uw sport naar wens te kunnen beoefenen.
Wij denken aan iemand met leidinggevende capaciteiten, goed ingevoerd in paardensport, bij voorkeur in de mensport.
Aangezien ons is gebleken dat zeer goede en informele contacten met de leden een wezenlijk onderdeel van deze functie uitmaken, gaat onze voorkeur uit naar iemand die op dit moment actief is in de mensport, hetzij als rijder, hetzij als official.

Van hem of haar wordt verwacht dat hij/zij de wensen en problemen die binnen de vereniging leven op adequate wijze en op de juiste plaats binnen de KNHS kan verwoorden.

Indien u meent in staat te zijn deze functie te kunnen uitoefenen en uw sport een warm hart toedraagt, verzoeken wij u dringend om binnen 8 dagen aan ons secretariaat te laten weten of u zich beschikbaar stelt voor deze functie.
Indien geen reactie plaatsvindt op deze oproep, zal het bestuur genoodzaakt zijn om buiten de vereniging iemand te vinden voor deze functie.

In de hoop op een ruime respons wensen wij u allen fijne feestdagen en een goed en sportief 2005.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Belangenvereniging Mennen

bvm@hoefnet.nl