Ingezonden persbericht



persbericht

HOMMERSON WINNAARS FESTIVAL

DONDERDAG 23 DECEMBER
PAARD VAN TROJE
aanvang: 19.30 uur ­ entree: 5 euro
www.stichtingruijs.nl

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u in de komende weken aandacht wilt besteden aan dit evenement. Alle optredende groepen en de organisatoren van het festival zijn beschikbaar voor interviews. Op www.stichtingruijs.nl vindt u uitgebreide informatie over de bands. Op www.stichtingruijs.nl/pers.html vindt u hoge resolutie foto's van enkele groepen.

Na de uitverkochte editie van vorig jaar wordt de derde editie van het Hommerson Winnaars Festival gehouden op donderdag 23 december 2004 in het Paard van Troje. Zes winnaars van evenzoveel talentenjachten in Den Haag e.o. zullen deze avond op één podium staan. Het Hommerson Winnaars Festival presenteert daarmee de beste nieuwe Haagse bands van dit jaar!

Met het festival worden groepen die in de zomer bewezen hebben over talent te beschikken ook in de winter onder de aandacht van het grote publiek gebracht. Tijdens het festival wordt verder bekendgemaakt welke act volgens de Haagse popjournalisten verantwoordelijk is voor de 'Beste Haagse CD van het jaar'.

Het Hommerson Winnaars Festival is een productie van de R.G. Ruijs Stichting.

De deuren van het Paard van Troje gaan open om 19.30 uur. De programmering van het festival is als volgt:

20.00 I Reject (Schollenpop)
20.55 The Peptones (Waterpop)
21.50 Lunar (Vlietpop)
22.45 Atombox (KoninginneNach)
23.40 Stud Muffins (Parkpop)
00.30 Firefly (Grote Prijs van Zuid-Holland)

Het Hommerson Winnaars Festival wordt mede mogelijk gemaakt door: Zuid-Hollandse Popunie, Rockpalace, Stads Radio Den Haag, Gemeente Den Haag, Fonds 1818 en Hommerson Casino's.