Fontys


Kerstliedjes zingen met pabostudenten op Piusplein

Studenten van Fontys PABO Tilburg organiseren op 23 december van 14.00 tot 16.30 uur het `Ameezing X'mas Festival' op het Piusplein in Tilburg. Onder begeleiding van een band en dweilorkest zingen enkele honderden studenten kerstliederen als `O denneboom' en `Jingle bells'. Iedereen mag meezingen. De teksten staan in een krantje dat ter plekke verkrijgbaar is.
maandag 13 december 2004 door
Fontys PABO Tilburg organiseert dit evenement om geld in te zamelen voor een basisschool en een lerarenopleiding op het eiland Sulawesi, Indonesië. Tijdens het festival lopen daarom kerstmannen rond met een collectebus. Nog dit studiejaar zullen pabostudenten afreizen naar Sulawesi om daar hun afstudeerstage te lopen. Via deze stagiaires en de fraters van Tilburg komt het geld rechtstreeks op de plaats van bestemming. Fontys PABO Tilburg steunt al jaren lang Indonesische scholen via de fraters. Elk jaar zamelen studenten door middel van een kerstactie extra geld in.

De Pabostudenten hopen vooral op een grote opkomst. Het geven van een bijdrage is geheel vrijwillig en ook het krantje met songteksten is gratis verkrijgbaar.