1e persbericht van donderdag 23 december 2004

Eindhoven 23-12-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man na bedreiging aangehouden

In een woning aan de Willem van Kesselstraat is donderdag om 10.20 uur een 27-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij was de woning van zijn 26-jarige ex-vriendin binnen gedrongen en hij bedreigde haar met woorden. De man is voor onderzoek de cel ingegaan.

Helmond: Rijbewijs kwijt na weigeren bloedproef

Op de Aarle Rixtelseweg is woensdag om 21.50 uur een 55-jarige Helmondse automobilist aangehouden. De man stond met zijn auto midden op de weg stil. De motor draaide en de man gaf flink gas maar kwam, volgens zijn zeggen, niet vooruit. Hij bleek gedronken te hebben. De ademanalyse mislukte omdat hij onvoldoende kon blazen. Een bloedproef weigerde hij. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Geldrop: Bestuurder bestelauto gewond bij aanrijding

Bij een aanrijding op de A67 onder Geldrop is donderdag om 4.45 uur de 42-jarige bestuurder van een bestelauto gewond geraakt. De man woont in het Belgische Idderhem. Hij is met inwendig letsel in het ziekenhuis opgenomen. De man reed op de A67 met zijn bestelauto tegen de achterzijde van een voor hem rijdende trekker met oplegger. De trekker werd bestuurd door een 34-jarige man uit het Duitse Oberhausen.

Waalre: Parfums weg bij inbraak

Bij een inbraak in een winkel aan Den Hof is een onbekend aantal parfums weggenomen. Er is een ruit van de toegangsdeur verwijderd om binnen te komen. De inbraak gebeurde donderdag rond 5.00 uur.