Ingezonden persbericht


Popstars - The Rivals meubels geveild voor goede doel

Meubels gebruikt door Raffish en Men2B worden ten bate van Villa Pardoes geveild op eBay.nl

Amsterdam, 23 december 2004 - Op online handelsplaats eBay.nl vindt een exclusieve benefietveiling plaats ten bate van Villa Pardoes, een uniek vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Fans van het populaire tv-programma 'Popstars - The Rivals' krijgen hierdoor de mogelijkheid de meubels - die op dit moment nog volop worden gebruikt door girlgroup Raffish en boyband Men2B - in bezit te krijgen en tegelijkertijd het goede doel te ondersteunen.

De meest gewilde items zijn naar verwachting de zeven 'Fatboys' zitzakken, waarvan er drie worden gesigneerd door de gehele meidengroep en vier door alle jongens. Ook worden er twee leefkussens uit het huis van Raffish geveild, evenals de bruine loungebank, waar Anno, Ehsan en de andere jongens samen op gezeten hebben, en het stapelbed uit het meidenhuis.

De meubels worden ter beschikking gesteld door woonwarenhuis Woonexpress. De programmamakers, evenals eBay Nederland, zetten zich ook belangeloos in. De veiling loopt tot en met 29 december en alle meubels hebben een startprijs van 1 euro. Wereldwijd kan iedereen die lid is van eBay meebieden. De veiling is via een button op de homepage van eBay Nederland te bereiken; www.ebay.nl.

Over Villa Pardoes
Villa Pardoes is een uniek vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij hier een week lang gratis de vakantie van hun leven. De gezinnen komen uit Nederland en Vlaanderen en het zieke kind bevindt zich in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar oud. De vakanties kunnen alleen worden gerealiseerd door de financiële steun van vele enthousiaste mensen. Voor meer informatie: .

Over eBay®
Met 125 miljoen leden is eBay wereldleider in online handel. eBay stelt de gemeenschap van gebruikers, zowel particulieren als professionals, in staat om praktisch alles te verhandelen. Onlangs werden de resultaten van het derde kwartaal aangekondigd, die wederom gekenmerkt werden door een aanzienlijke groei. Sinds haar oprichting in 1995 is eBay winstgevend. eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam en telt momenteel 26 medewerkers. Kijk voor meer informatie op: .



Ingezonden persbericht