Politie Hollands Midden

Noordwijk Verkeersongeval

Woensdag 22 december omstreeks 18.30 uur vond op de Zwarteweg een verkeersongeval plaats. Een 31-jarige automobilist uit Voorschoten reed vanuit een uitrit en sloeg rechtsaf de Zwarteweg op. Op dat moment reed op het fietspad een 52-jarige fietster uit Noordwijk. De automobilist zag de fietsster over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De vrouw werd met hoofdletsel overgebracht naar het LUMC.

Leiden Verkeersongeval

Woensdag 22 december omstreeks 19.15 uur vond op het Stationsplein een verkeersongeval plaats. Een 76-jarige vrouw uit Oegstgeest stak vanaf een halte de weg waar op dat moment een bus kwam aangereden. Een aanrijding was het gevolg. De vrouw werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

Leiden Rijden onder invloed

De politie heeft donderdag 23 december omstreeks 02.15 uur een 40-jarige automobilist uit Leiden aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Agenten zagen de man rijden op de Haagweg en hielden hem staande voor een controle. Een blaastest gaf een uitslag van 585 ug/l. De limiet is 220. Tegen de bestuurder wordt proces verbaal opgemaakt. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Krimpen a/d Lek - Aanrijding Bij een frontale aanrijding op de C.G. Roosweg raakte op woensdag 22 december rond 17.35 uur een 48-jarige automobilist uit Spijkenisse gewond. De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De aanrijding ontstond doordat een 58-jarige automobilist uit Berkenwoude door nog onbekende oorzaak op de andere weghelft belandde.

Gouda - Politie houdt verdachte van bedreiging aan Een 22-jarige man uit Gouda is donderdag 23 december rond 03.50 uur aangehouden als verdachte van bedreiging van een 33-jarige barmedewerker uit Gouda. De bedreiging speelde zich kort voor zijn aanhouding af in een bar aan de Lange Tiendeweg. De verdachte kwam bij de bar terug na eerder die nacht er uit te zijn gezet vanwege handtastelijkheden. Met een stanleymes bedreigde hij de medewerker. Die liet zich niet vermurwen, pakte het mes af, duwde de verdachte weer naar buiten en belde de politie. De verdachte is ingesloten. De politie zet vandaag het onderzoek tegen hem voort.

Schoonhoven - Politie houdt verdachte van vernieling lichtmast aan De politie hield woensdag 22 december rond 22.55 uur op de Adem van Vianenstraat een 17-jarige jongeman uit Schoonhoven aan als verdachte van het vernielden van een lichtmast aan de Albert Plesmanstraat. De verdachte zou deel hebben uitgemaakt van een groep van ongeveer 8 jongeren die de lichtmast omvertrokken en met de kunststofkap gingen voetballen. Een getuige zag dit, belde de politie en hield de jongeren in de gaten. Toen de politie arriveerde stoof de groep uiteen. De getuige stopte de verdachte en leverde hem bij de agenten af. De verdachte is aan het politiebureau gehoord en in de loop van de nacht weer op vrije voeten gesteld. De politie zet haar onderzoek naar de andere vandalen voort. ---------------------------------- einde berichten ---------------------------------------------------------------
---

---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326


Datum: 23 december 2004

(



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --