Titel: Chantal Janzen beleeft première in musical Crazy For You

VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 23-12-2004 09:43

Amsterdam, 23 december 2004

CHANTAL JANZEN BELEEFT PREMIERE IN MUSICAL CRAZY FOR YOU

Chantal Janzen beleeft vanavond haar alternate première in de Gershwin musical Crazy For You in het Nederlands Congres Centrum in Den Haag. Chantal speelt al sinds de eerste voorstelling van deze reizende musical van Joop van den Ende Theaterproducties een ensemblerol. Ze is tevens de alternate van Joke de Kruijf, dat wil zeggen dat ze een aantal keer per maand de hoofdrol (de rol van Polly Baker) overneemt van Joke. Vanavond beleeft Chantal, in de rol van Polly Baker, haar première.

Het romantische verhaal van Crazy For You speelt zich af in de theaterwereld. Het Gaiety Theater in Nevada balanceert op de rand van bankroet totdat de rijke bankierszoon Bobby Child (Dick Cohen) met zijn passie voor theater een reeks verwikkelingen op gang brengt. Hij wordt tot over zijn oren verliefd op Polly, de trotse bijdehandte dochter van de eigenaar van het oude theater. De show straalt optimisme uit, als tegenwicht tegen de toen moeilijke economische tijden in de Verenigde Staten.

De musical reist tot en met 19 juni langs de grote theaters in Nederland. Nog tot en met 9 januari is Crazy For You te zien in Den Haag, daarna reizen de 35 acteurs, het orkest en de crew af naar Leeuwarden, Groningen, Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Breda, Den Bosch en Utrecht. Kijk voor speeldata en meer infomatie op www.musicals.nl

Noot voor de redactie/