Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

EDEN HOTELGROUP START SAMENWERKING

MET USP PR & COMMUNICATIE

Amsterdam, 23 december 2004... Het Nederlandse familiebedrijf de Eden Hotelgroup heeft haar communicatie-belangen ondergebracht bij USP PR & Communicatie in Amsterdam. De groep is recentelijk uitgebreid met een hotel in de binnenstad van Zutphen en heeft eind volgend jaar de opening van haar 7e splinternieuwe hotel aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Het doel is om door middel van o.a. persberichten, lezersaanbiedingen, joint promotions, sponsoring en DM acties een grotere naamsbekendheid te verkrijgen binnen zowel de zakelijke als de toeristische markt.

Sinds 1977
De heer Sj. Dijkstra is in 1977 begonnen met de aankoop van het 67 kamers tellende Eden Hotel in Amsterdam. Na verschillende renovaties en uitbreidingen in de loop der jaren beschikt de Eden Hotelgroup nu over zes hotels in verschillende stadscentra verspreid door Nederland. Dit zijn in Amsterdam het Best Western Lancaster Hotel, Tulip Inn Amsterdam Centre en het Best Western Eden Hotel. In Rotterdam het Best Western Savoy Hotel Rotterdam Centre. Het Best Western Cityhotel in Groningen en recentelijk het Eden Hotel Zutphen. In december 2006 verrijst de 7e aanwinst; een compleet nieuw 4 sterren hotel aan het Rembrandtplein hartje Amsterdam. De Eden Hotelgroup b.v. is 100% eigenaar van alle exploitaties en het onroerend goed.

Unieke producten in de hotels
"De Eden Hotelgroup biedt in al haar hotels een origineel product dat past bij de omgeving en toch eenzelfde Eden sfeer uitdraagt. Zo bieden wij onze gasten optimaal comfort, zorgen voor een ontspannen verblijf en houden van extra's. Daarbij zetten wij met persoonlijke service graag de puntjes op de i", aldus Ron Kuijt, Director of Operations Eden Hotelgroup.

Zie voor meer informatie over de Eden Hotelgroup www.edenhotelgroup.com.

U. Spits & Putman (USP) PR en Communicatie is een onafhankelijk bureau. Het bureau bestaat ruim 11 jaar en is gevestigd aan de Brouwersgracht in Amsterdam. Naast de Eden Hotelgroup werkt USP onder meer voor Corendon vliegvakanties, blooming, Radisson SAS Hotels & Resorts, Grand Hotel Opduin, Hampshire Hospitality & Leisure, Theater Tuschinski, speelgoedgigant Goliath, wegolo.nl, CitySupport en Timespots. Zie voor meer informatie www.usp.nl.