Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 23 december 2004

Borst interim directeur bij Cebuco

Henk A.J. Borst (1957) treedt sinds deze week op als interim directeur bij Cebuco, de marketing organisatie van de Nederlandse dagbladen. Hij volgt daarmee Harald Hameleers op die de organisatie onlangs verliet.

Borst, tevens directeur van Henk Borst Media Inzicht, zal circa drie dagen per week werkzaam zijn bij Cebuco. Borst heeft ruim 25 jaar ervaring op directieniveau in zowel media-exploitatie als bij reclame- en mediabureaus in Nederland en op Europees niveau. Naast de voering van de dagelijkse leiding zal Borst een advies uitbrengen over de te volgen koers van Cebuco. Dit laatste in het kader van de aangekondigde aanscherping van de activiteiten van de organisatie. Hij zal de functie van interim directeur vooralsnog vervullen voor een periode van enkele maanden. Gedurende deze periode wordt naar een structurele invulling van deze positie gezocht.


---

Cebuco is de marketing organisatie van de Nederlandse dagbladen en zet zich in om de positie van het mediumtype dagbladen op de advertentiemarkt te versterken.