Rijn & Venen, 10.35 uur

Utrecht 23-12-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Bestuurders onder invloed

MIJDRECHT / MAARSSEN / NIGTEVECHT / WILNIS - Op verschillende locaties binnen het district Rijn & Venen heeft de politie alcoholcontroles uitgevoerd.

In Mijdrecht kreeg een 19-jarige automobilist in de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 december omstreeks 00.35 uur op de Anselmusstraat een stopteken. Na een eerste blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 325 ug/l uit. Met een rijverbod van twee uur en een proces-verbaal werd hij naar huis gestuurd.

Op de Floralaan in Maarssen kreeg een 58-jarige bestuurder uit Maarssen een proces-verbaal omdat de ademanalyse 430 ug/l aangaf. De man werd met een rijverbod van vier uur naar huis gestuurd.

In Nigtevecht werd in de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 december op de Klein Muiden een 27-jarige man aangehouden voor het rijden onder invloed. Omdat de man 270 ug/l blies kreeg hij een proces-verbaal en één uur rijontzegging.

Op de Provinciale weg N212 kreeg een 35-jarige bestuurder uit Waverveen omstreeks 23.00 uur een stopteken. Na een eerste blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 300 ug/l uit. Met een rijverbod van twee uur en een proces-verbaal werd de man naar huis gestuurd.

Inbraak bouwterrein

BREUKELEN - Bij een bouwterrein aan De Corridor vond woensdagmorgen een diefstal plaats.

De politie werd woensdagmorgen gestuurd naar een bouwterrein aan de Corridor. Ter plaatse trof de politie een groot aantal opengebroken containers aan. Uit de containers bleek voor ruim 100.000 euro aan gereedschap gestolen te zijn. Onbekende hadden kans gezien de containers open te breken en de diefstal te plegen.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze diefstal. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Rijn & Venen, tel.: 0900 - 88 44.